Hylén & Kjellander VVS AB

Välkommen till Hylén & Kjellander VVS AB

Vi är en helhetsleverantör och ett kompetent gäng med många år i VVS-branschen. Vår målsättning är att vara den bästa aktören för våra kunder med 100 % kundnöjdhet. Vi verkar i Öresundsregionen och riktar oss primärt till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och VVS-konsulter. Vi arbetar enligt gällande branschregler, är auktoriserade inom Säker Vatteninstallation och certifierade för Heta Arbeten. Vi är medlemmar i bransch- och arbetsgivarorganisationen VVS Företagen och har erfarna arbetsledare och ledande montörer.

100 % kundnöjdhet

För oss är våra kunders nöjdhet det allra viktigaste. Som ett led i att uppfylla era förväntningar arbetar vi konsekvent med följande tre delar:

  • kvalitet = enligt gällande branschregler
  • säkerhet = vi gör förebyggande riskbedömningar inför varje uppdrag
  • miljö = vi tar hand om allt restmaterial på ett miljövänligt sätt

 

Vi som driver företaget

Vi som driver företaget är två VVS specialister med 30 år i branschen. Vi brinner för det vi gör och sätter våra kunder i främsta rummet.

Läs mer

Våra tjänster

Vi utför servicearbeten, rot arbeten och nyinstallationer och har idag avtal med flertalet fastighetsägare i regionen. Våra arbeten dokumenteras noggrant och vi erbjuder full transperens.

Läs mer

Kontakta oss

Du som är privatperson, fastighetsägare eller VVS-konsult - tveka inte att kontakta oss. Svarar vi inte direkt är vi alla ute på uppdrag och återkommer så fort vi kan.

Läs mer