Hylén & Kjellander VVS AB

Vi som driver företaget

Vi som driver företaget är två VVS specialister med 30 år i branschen. Vi brinner för det vi gör och sätter våra kunder i främsta rummet. Säkra och trygga arbetsprocesser är grunden i vårt hantverk som förstärks med ett gott teamwork, arbetsmoral och högt i tak för bästa resultat. Våra anställda är handplockade och besitter en kompetens utöver det vanliga. De är, tillsammans med våra kunder, den viktigaste tillgången och skapar möjlighet för oss att utvecklas vidare.

Jan Hylén

VD, delägare och arbetsledare

Verksam i branschen sedan 1985. 15 år som montör, därefter arbetsledare och platschef. Välkänt ansikte i Malmö med många stora projekt bakom sig.

Stefan Kjellander

Delägare och arbetsledare

Verksam i branschen sedan 1990. Arbetat som arbetsledare och platschef på konsultbasis samt haft egen rörelse inom transport och logistik.

Om Hylén & Kjellander VVS AB

Vi är en helhetsleverantör och ett kompetent gäng med många år i VVS-branschen. Vår målsättning är att vara den bästa aktören för våra kunder med 100 % kundnöjdhet.

Läs mer

Våra tjänster

Vi utför servicearbeten, rot arbeten och nyinstallationer och har idag avtal med flertalet fastighetsägare i regionen. Våra arbeten dokumenteras noggrant och vi erbjuder full transperens.

Läs mer

Kontakta oss

Du som är privatperson, fastighetsägare eller VVS-konsult - tveka inte att kontakta oss. Svarar vi inte direkt är vi alla ute på uppdrag och återkommer så fort vi kan.

Läs mer